abcdefefhsi
Förbundsnytt | 6 Dec 2023 | SFF

Anmäl dig till kurs om Ai och affärsutveckling

Tillsammans med Berghs School of Communication har vi skapat en skräddarsydd workshop för fotografer på temat ”Design – Affärsutveckling med AI” med filmaren Anders Larsson som kursledare. Workshopen genomförs online under 3 timmar i ett digitalt klassrum. Datum: onsdagen den 17 januari. Tid: kl 9.00-12.00

Anmäl dig till kurs om Ai och affärsutveckling

Midjourney/ Jenny Morelli. Prompt: "a color photographic image of a supersmart futuristic camera on a table with a red cloth and dark walls"

Workshopen består av egna övningar och huvudspåret är hur man arbetar med generativ AI i kreativa processer, med inriktning på affärsutveckling och försäljning. 

Det handlar INTE om att skapa bilder med hjälp av AI utan om hur man kan hitta nya marknader, göra research,  bygger nya relationer med kunder man vill jobba med och använda AI i sin dagliga verksamhet.

Du kommer få med dig ett antal avancerade promptar och konkreta exempel på hur man kan jobba.

För att genomföra workshopen måste du innan kursen ha installerat de två verktygen ChatGPT (helst betalversionen, men inget krav) samt Midjourney.

Vi uppmuntrar alla deltagare att skapa ett konto i god tid före workshopen och bekanta sig med grunderna i programmen. Läs mer om punkterna för utbildningen här.

Foto: Mia Kaasalainen

Läs mer om Anders Larsson här.

Max 20 deltagare. 

Pris för SFF-medlemmar: 1 000 kr plus moms, pris för icke-medlemmar: 2 000 kr plus moms.

Kursen är nu fulltecknad. Vill du skriva upp dig på väntelista. Fyll i din mailadress här nedan