Förbundsnytt | 25 April 2022 | SFF

Så här funkar de nya medlemssidorna

Nu är de nya medlemssidorna klara. Med nya funktioner blir det smidigare och enklare för dig som medlem att ändra dina uppgifter och hittad det du behöver.  Du loggar du in som vanligt med din epost-adress och lösenord, har du problem med inloggningen se instruktioner längst ner på denna sidan.

Se och ändra uppgifter
På huvudsidan kan du se ditt medlemskap och ändra uppgifter som adress och telefonnummer, exempelvis om du flyttar eller vill ha en särskild fakturaadress.

Se och ladda ner fakturor
Du kan se dina fakturor och enkelt ladda ner dem i pdf-format och spara, till exempel för din redovisning.

Personligt medlemskort
Och du har ett personligt, digitalt medlemskort som du visar upp för att få tillgång till rabatter och gratis inräde som ingår som förmån i medlemskapet.

Övrigt
Andra funktioner på medlemssidorna, såsom avtalsmallar, kontaktuppgifter för rådgivning och tidigare nummer av Fotografisk Tidskrift, finns såklart fortfarande kvar. 

Hör av dig till oss på sff@sfoto.se om du undrar något. Om du behöver ett nytt lösenord klickar du enligt bilden nedan, skriver in din mailadress i nästa steg och får en länk till din angivna mejladress med vilken du kan sätta ett nytt lösenord.