Förbundsnytt | 4 Sept 2023 | SFF

Nya Sök Fotograf kan vinna Publishingpriset

Till vår stora glädje är vår tjänst ”Sök Fotograf” nominerad till Publishingpriset. – Så himla kul, vi är så glada och stolta över den här tjänsten, säger SFF:s ordförande Paulina Holmgren.

Nya Sök Fotograf kan vinna Publishingpriset

Foto: SFF/Smartmockup

Sök Fotograf är en av sex nominerade till Publishingpriset inom kategori webb, sajter som marknadsför verksamheter. Se vilka fem vi tävlar mot här.  Publishingprisets femton juryledamöter har under sommaren arbetat med att gå igenom alla årets tävlingsbidrag. De slutliga vinnarna kommer att tillkännages under Publishinggalan på Berns den 8 november. Läs mer

Tjänsten som vi utvecklat tillsammans med Strollo & Co/Websearch tillhandahåller professionella fotografer, filmare och retuschörer. Alla är sökbara både geografiskt och genom de områden de arbetar inom, som bland annat porträtt, press, reklam och barnfotografering. Den riktar sig till tidningsredaktioner, reklambyråer, contentbyråer, PR byråer, mäklarbyråer, privatkunder, bildköpare inom näringsliv och offentlig sektor, med flera.

Varje vecka tillkommer nya fotografer som alla är kvalitetssäkrade genom att de alla är medlemmar i Nordens största organisation för yrkesverksamma inom fotografi: Svenska Fotografers Förbund.

Här hittar du tjänsten: Sök Fotograf

Läs mer om tjänsten här: Sök Fotograf samlar fotoproffsen på ett ställe

Bli medlem i Svenska Fotografers Förbund

Sök Fotograf är en tjänst för medlemmar i SFF. Här kan du läsa om fler förmåner och ansöka om att bli medlem i Nordens största fotograforganisation

Foto: José Figueroa