Förbundsnytt | 5 Juli 2021 | SFF

Sommarhälsning från styrelsen: Det ljusnar!

Nu är vi mitt i de ljusa nätternas period och det börjar närma sig semester för många. Detta år är annorlunda jämfört med en ”vanlig” sommar när uppdragen börjar avta och man ska få vara ledig. Bakom oss har vi alla drygt ett år av pandemi som påverkat hela vår bransch.

Sommarhälsning från styrelsen: Det ljusnar! Foto: Karl Melander

Foto: Karl Melander

Många av er medlemmar har kämpat (och kämpar fortfarande) för era rättigheter till krisstöd. En del har fått möjlighet till korttidsarbete och andra har tvingats att stänga ner. Vi förstår att känslan av att slappna av och njuta av sommar och sol inte kanske riktigt infinner sig hos alla. Förstår att det finns en oro om hur hösten ska se ut och om uppdraget börjar komma tillbaka och hur samhället ska öppnas upp igen när vi börjar få en större del av befolkningen vaccinerade.

Vi i styrelsen har kämpat hårt för att ni alla ska få rätt till de stöd ni förtjänar och hoppas att ni känner att vi finns här för er. Vi ser nu att det ljusnar och vi tror på en ny start i höst när livet ska återgå till det ”nya normala”. Vi uppmanar er att kavla upp när det är dags för er att vaccineras och önskar er alla en fantastisk fin sommar!

Styrelsen genom förbundsordförande Paulina Holmgren