Fotoförfattarna | 23 Juni 2022

Fotoboksmarknad under Landskrona Fotofestival 2022

Fotoboksdagarna med fotoboksutställningar, seminarier, konstnärssamtal och en fotoboksmarknad är en lika självklar som betydande del av festivalen, och nu finns möjligheten att sälja just dina böcker under årets Fotoboksmarknad. 

Fotoboksmarknad under Landskrona Fotofestival 2022

Foto: Theo Elias

I höst är det återigen dags för Landskrona Fotofestival, som pågår 2–18 september. En del i festivalen är Fotoboksmarknaden som äger rum  2–4 september i Exercishallen mittemot Landskrona museum. 

Ett av borden kommer att reserveras för de som bara vill sälja böcker under en begränsad tid; various artists table, och till och med 31 juli kan du höra av dig till jenny.lindhe@landskrona.se med en förfrågan om att boka plats. Det går bra att komma med önskemål om dag men det går inte att garantera att du får det datum du efterfrågat. Det kommer finnas två pass/dag med tre fotoförfattare vid varje pass. Begränsat antal platser. 

Marknadens öppettider: 
Fredag den 2 september 12-22
Lördag den 3 september 11- 20
Söndag den 4 september 11-17

Samma helg arrangerar Fotoförfattarna inom förbundet ett samtal med Matilda Plöjel (Sailor Press), Pedro Guimaraes (XYZ Books) och Hans Gremmen (FW:Books) om den fotografiska litteraturens alla komplexa beståndsdelar – och mer info kommer. 

Här kan du läsa mer om Landskrona Fotofestival 2022.