Pressrum Svenska Fotografers Förbund

I pressrummet finner du information samt pressbilder för aktiviteter, lanseringar och nyheter inom ramen för Svenska Fotografers Förbund. 

Sök Fotograf
Pressbilder, pressmeddelande och presskontakt

Pressbilder, pressmeddelande och presskontakt

Närmare 800 yrkesfotografer i hela Sverige är anslutna till tjänsten som gör det lättare för bildköpare att hitta rätt kompetens till just sitt uppdrag.

Tjänsten tillhandahåller professionella fotografer, filmare och retuschörer. Alla är sökbara både geografiskt och genom de områden de arbetar inom, som bland annat porträtt, press, reklam och barnfotografering. Den riktar sig till tidningsredaktioner, reklambyråer, contentbyråer, PR byråer, mäklarbyråer, privatkunder, bildköpare inom näringsliv och offentlig sektor, med flera.

Presskontakt:
Felicia Gränd 
felicia.grand@sfoto.se
Tfn: 070-381 00 69

Svenska Fotobokspriset 2023
Pressbilder, pressmeddelande och presskontakt

Pressbilder, pressmeddelande och presskontakt

Nedan finner du pressmaterial för Svenska Fotobokspriset 2023 som pressbilder på de nominerade böckerna samt porträttbilder på författarna. Nedan finner du dessutom pressmeddelande med övergripande om de nominerade samt juryns motiveringar, även individuella biografier för de nominerade. 

De fem nominerade till Svenska Fotobokspriset 2023 är Sven Westerlund, Emma Nilsson, Salad Hilowle, Joey Judita Abrait och Cato Lein. Vinnaren koras på Svenska Fotoboksprisgalan 15 mars, på Indio Studios i Stockholm.

Presskontakt Svenska Fotobokspriset 2023:
Moa Abrahamsson
Abby PR
Tfn: 070-791 20 00
moa@abbypr.se