Nyheter | 7 Maj 2020 | SFF

Fotografisk Tidskrift tar tryckpaus två nummer

Styrelsen för Svenska Fotografers Förbund har i och med corona-krisen tagit beslut att pausa två nummer av Fotografisk Tidskrift som papperstidning.

-Vi såg behovet av att använda vår chefredaktör Jenny Morellis resurser på annat sätt. Vanligtvis har hon jobbat till viss del med kommunikation för förbundet, men de sista veckorna har hon jobbat heltid med det. Bedömningen styrelsen gjort är att fotografer behöver en annan typ av rådgivning just nu. Därför lägger vi alla resurser på kommunikation för att stötta och hjälpa er istället för att ni får en papperstidning i brevlådan. Jenny Morelli fortsätter dock att skriva redaktionellt material och köper även in externt material från frilansare för digital publicering, säger Paulina Holmgren, ordförande SFF.

Fotografisk Tidskrift är tillbaka i pappersform med nummer 4 i december 2020.

Dela din egen corona-berättelse med oss!

Vi planerar ett framtida nummer med corona-fokus och söker alla slags fotografer, retuschörer och filmare som vill delta i en gemensam historisk skildring av vår alldeles särskilda samtid. Fotografisk Tidskrift vill veta vad du gör! Hälsningar Jenny Morelli, redaktör. Maila redaktionen@sfoto.se