abcdefefhsi
Ordförande | 15 Sept 2010

Varmt välkommen

Gabriella Westberg, SFF:s nya informatör, börjar sitt arbete i september. Vi ser verkligen fram emot hösten, då hon tillsammans med medlemmarna, kansli och styrelse drar igång med alla utmanande, spännande och roliga nya projekt.

 

Gabriella kommer även att vara redaktör för www.sfoto.se, SFF-nytt och in- och utflödet av information rörande SFF:s verksamhet. Du kommer säkert att träffa henne i samordning av medlemsaktiviteter, evenemang och i samband med vårt utbildningsutbud.

Gabriella har jobbat både som journalist och informatör på på några av landets största nyhetsredaktioner, exempelvis SvT Rapport, Expressen.se, DN.se och TT. Senast var hon anställd hos Advokatsamfundet som webbredaktör och informatör. Jag hörde mig för och omdömet »raka rör« sades om Gabriella.

SFF:s kansli i Stockholm är som du vet litet. Kan inte du komma till oss kommer vi till dig. Ett av flera projekt under hösten är en Sverigeresa, från Luleå i norr till Malmö i syd och däremellan Umeå, Sundsvall, Falun, Örebro, Linköping, Göteborg, Växjö – alltså, en »live«-turné med SFF.

Vi på kansliet vill dryfta grejer med dig, och du berättar om din tillvaro. Antingen blir det frukost- eller kvällsmöten dit alla medlemmar, och även alla som är nyfikna på SFF:s verksamhet, är välkomna till lite mat och dryck.

Exempel på en konkret fråga: Hur ofta följer du SFF:s prisrekommendationer? Vi vill få veta hur marknaden ser ut och prata om nya betalningsmodeller. Vi vill också gå igenom hur du är försäkrad, diskutera SFF:s yrkesundersökning och mycket mera.

Raka rör och rak kommunikation är en förutsättning för allas vårt arbete för att hela tiden förbättra utbytet mellan medlemmarna. Vi vill vara bra informerade och arbeta med bra kommunikation inåt och utåt. Vi måste våga kritisera och berömma, både gnälla över småsaker och önska oss stort.

PELLE KRONESTEDT