Redaktionellt | 18 Nov 2019 | SFF

Senaste numret av Fotografisk Tidskrift

Den 28 november är det release för nästa nummer av Fotografisk Tidskrift som innehåller bland annat en omarbetad version av prisguiden i korthet, en intervju med stillebenfotografen Bengt O. Pettersson och med omslag och portfolio av Jan Töve. 

Senaste numret av Fotografisk Tidskrift

From the book Faraway Nearby/Jan Töve. Jan har tagit omslagsbild och presenteras i Portfolio i Fotografisk Tidskrift #3 2019.

– Nu dröjer det inte länge innan nummer 3 av F är här. Vi lyfter allt från prisfrågan, vad en bild kostar i dag till hur man kan tänka kring skatt och avdrag i sitt företagande. Sen är det som vanligt flera intervjuer, krönikor, tips på utställningar och längre reportage. Vi följer bland annat med bakom kulisserna när Bengt O. Pettersson plåtar virvlar av chips. Jag ser fram emot att dela med mig av ett fullmatat nytt nummer. Tack alla medverkande och trevlig läsning!, Anna Henriksson tf chefredaktör för Fotografis Tidskrift.

Den 28 november är det release i samband med att vi i samarbete med PFK Stockholm arrangerar ett samtal med dokumentärfotografen Elin Berge på Galleri Kontrast. Läs mer.

Fotografisk Tidskrift #3 2019 – innehåll i korthet
Omslag: Jan Töve. Vi har besökt stillebenfotografen Bengt O. Pettersson när han plåtar virvlar av chips. Vi intervjuar fyra aktörer i branschen om att sälja fotografiska verk på nätet och i ett reportage får vi träffa fotografer som tänjer på fotografins gränser. I detta nummer får vi även del av en omarbetad version av prisguiden i korthet. Samt SFF:s jurist Malin Edin svarar på frågor om skatt och avdrag. På omslaget och i portfolion visar vi noggranna utsnitt av västgötska landskap av Jan Töve. Eva Terez Gölin berättar för oss hur det går att arbeta smart med lagermasker. Utställningar, tankar om en bild och krönikor med mera.

Medverkande(#3 2019): Jan Töve​, Anna Dahlgren, Bengt O. Pettersson, Linda Hofvander, Eva Stenram, Miriam Bäckström, Peter Wiklund, Casper Hedberg, Anna Hult, Oskar Hammarkrantz, Eva-Teréz Gölin, Elis Hoffman, Kristyna Müller, Eric Asp, Robert Stasinski, Paulina Holmgren med flera! Formgiven av Pasadena Studio.

Omslagsbild: Jan Töve