Redaktionellt | 5 Sept 2023 | Jenny Morelli

Vill du ha Fotografisk Tidskrifts nyhetsbrev?

Vill du ha vårt nyhetsbrev som kommer varje gång ett nytt nummer kommer (4 ggr per år) ? Fyll i din epost-adress nedan. Obs du som redan är medlem i SFF behöver inte fylla i. 

Vill du ha Fotografisk Tidskrifts nyhetsbrev?

Foto: Alexander Crispin som intervjuas i nästa nummer.

Nästa nummer kommer ut 28 september 2023. Vi frontar med bilder av Alexander Crispin som berättar om vikten av att behålla det spontana i bilden.  Vi diskuterar trender inom matfotografi med tre fotografer. Vi visar bilder från stadsflytten i Kiruna signerade Kjell Törmä, Niclas Östlind skriver om mottagandet av Bruno Ehrs 1982, vår teknikredaktör Sara Arnald skriver om filmredigering.  uppmärksammar att att upphandlingar är knepiga och att villkoren kan vara usla vi frågar fotografer hur de hittar inspiration och kunskap. Med mera!

Genom att du fyller i din e-post-adress samtycker du till att vi behandlar din epost-adress till att skicka ut nyhetsbrev från Fotografisk Tidskrift till dig. Du kan när som helst avbryta utskicken.

Prenumerera på Fotografisk Tidskrift

Här tecknar du en prenumeration på Sveriges äldsta och mest aktuella fototidskrift. Fotografisk Tidskrift har engagerat fotografer sedan 1886. Läs mer

Foto: Jenny Gustafsson