Kalender | 1 mars, 2022 | Digitalt på Zoom

Från säljskygg till säljtrygg

Med glimten i ögat och stor respekt för många fotografers motstånd att uppfattas som krängare, ger säljcoachen Ulla-Lisa Thordén nya infallsvinklar och praktiska tips hur man kan attrahera fler kunder genom proaktiv kundkommunikation. Obs. Kursen gavs även i höstas!

Ulla Lisa Thordén utmanar gamla sanningar om säljandet på ett överraskande sätt genom att avdramatisera det dagliga säljhantverket så att det blir mer aktivt, lustfyllt och lönsamt. Med plats för reflektion och diskussion får du kunskap, inspiration och aha- upplevelser – allt för att göra varje dag till en bättre dag!

Ulla-Lisa Thordén är säljtränare, författare och en av Sveriges mest uppskattade föreläsare inom området sälj, särskilt för specialister som inte alltid känner igen sig i en säljarroll. Hon har mångårig erfarenhet från ledande positioner och att starta och utveckla företag. Under åren 2009-2013 var hon en av nio EU ambassadörer för kvinnors företagande utsedd av Tillväxtverket. Sedan 2001 driver hon Republic Consulting AB med fokus på sälj-och kundkommunikation för kunder som vill utveckla nya kundrelationer och fördjupa de befintliga. Hjärtat klappar extra mycket för kreativa branscher.
En av hennes böcker, ”Sälj dig själv och ta betalt!” blev Årets Säljbok, ”Luspank och idérik – överlevnadsguide för säljskygga kulturskapare” blev nominerad till årets marknadsföringsbok liksom hennes senaste bok ”Möt kunden öga mot öga – nyckeln till lönsamma uppdrag genom VIVA!-modellen” (specialskriven just för specialister). Läs mer om Ulla-Lisa och hennes böcker här

Datum: 1 mars 2022
Tid: 9.00-10.30 (ca)
Var: På Zoom.
Den som vill mailar in sina rädslor/frågor i förväg. ulla-lisa@republic.se

Anmälan är stängd. Vill du delta och är medlem i SFF maila till jenny.morelli@sfoto.se för exklusiv länk.

Kalender