Förbundsnytt | 3 April 2024 | SFF

Anmäl dig till årets stora fotofest

Den 24 och 25 maj anordnar vi två dagar i fotografins tecken på (och i samarbete med) Fotografiska i Stockholm. Anmäl dig redan nu för att säkra din plats. Förutom middag till självkostnadspris är allt gratis för SFF:s medlemmar.

Anmäl dig till årets stora fotofest

Foto: Sjävporträtt med undantag för Annika Nordenskiöld (övre höger hörn), foto: Alexander Graff, samt bild på MC Coble, Louise Wolthers och hunden Rocco Brown, foto: Lars Dareberg.

Vill du bara gå på stämman den 24 maj behöver du INTE anmäla dig. Vi håller till i Fotografiskas event-lokal Annie, med ingång från kajen. Alla som bor utanför Stor-Stockholm får resebidrag. Blankett för detta delas ut på plats.

Fredagen den 24 maj håller vi årsstämma för Fotoförfattarnasektionen kl. 10.00-11.00 och sedan Svenska Fotografer Förbunds årsstämma kl. 11.15-13.00. Därefter följer presentation av vår stora yrkesundersökning, inspirationsföreläsningar och middag. 

På lördagen den 25 maj fortsätter det späckade programmet med ännu fler inspirationsföreläsningar, framtidsspaningar med en AI-panel och möjligheten att se pågående utställningar.

Ta tillfället att träffa bekanta och nya kollegor, göra din röst hörd på stämmorna, fylla på med inspiration och delta i tankeväckande samtal. Hur kan man påverka som medlem i SFF? Läs vår artikel på temat här. 

Här kan du läsa mer om alla programpunkter och alla medverkande

Här kan du läsa ett mer utförligt program

[Program Fredag]
Ca 13.00-18.30 inklusive lunch, för- och eftermiddagsfika, bubbel, programpunkter, inträde till utställningarna (värde cirka 1100 kronor). Läs mer om programmet här

Medlemmar: Gratis.
Icke-medlemmar: 200 kronor + moms

MIDDAG:
Middag fredag startar ca klockan 19.00 (till självkostnadspris, men avdragsgillt för alla egenföretagare ) och består av middagsbuffé inklusive 2 glas vin/ eller motsvarande. 

Medlemmar: 695 kronor+ moms
Icke-medlemmar: 695 kronor + moms

[Program Lördag]
Ca 12.30-20.00 inklusive lunch, programpunkter, inträde (värde cirka 1400 kronor). Läs mer om programmet här

Medlemmar: Gratis.
Icke-medlemmar: 200 kronor + moms

——

Vi behöver din anmälan senast den 10 maj, och betalning senast den 17 maj (faktura skickas ut). 

Fotografiska Stockholm
Stadsgårdshamnen 22, 116 45 Stockholm 
Närmaste T-bana: Slussen
Hitta hit.

Anmäl dig till årets fotofest nedan! 

Anmälan är bindande. 

Program fredag 24 maj:
Middag fredag 24 maj (till självkostnadspris)
(Obs avdragsgillt för alla egenföretagare)
Program lördag 25 maj:

Missa inte årets stora fotofest

Den 24 och 25 maj anordnar vi två dagar i fotografins tecken på (och i samarbete med) Fotografiska i Stockholm. Läs mer om alla föreläsare här.

Foto: Gustav Gräll