Förbundsnytt | 2 Dec 2019 | SFF

Fotofrukostar i december

Nu är det dags för årets sista fotofrukostar. Vi ses i Stockholm måndagen den 9 december och i Luleå, Umeå, Skellefteå, Göteborg och Malmö onsdagen den 11 december. Välkommen!

Fotofrukostar i december Illustratrion: Studio Moss

Vill du träffa andra professionella fotografer och bildbehandlare? Välkommen på fotofrukost med SFF. Förbundet har en deal med Best Western Hotels i Sverige (i Umeå med ProfilHotels). Varje stad har en SFF-medlem som kontaktperson och varje hotell har sitt pris, men frukosten är alltid rabatterat för förbundets medlemmar. Ingen osa krävs, det är bara att dyka upp. Tanken är att det ska vara enkelt att träffas.

Gå med i vår öppna Frukostgrupp på Facebook så får du löpande information om träffarna i de olika städerna.

Alla frukostar startar kl 8.00.

Höstens fotofrukostar

Luleå
VAR: Best Western Hotel Savoy HITTA HIT
KONTAKTPERSON: Viveka Österman, veken2@gmail.com

Skellefteå
VAR: Best Western Hotel Malmia HITTA HIT
KONTAKTPERSON: Paulina Holmgren, paulina.holmgren@sfoto.se

Umeå
VAR: Hotell Aveny HITTA HIT
KONTAKTPERSON: Johan Gunseus, johan@gunseus.com

Malmö 
VAR: Best Western Plus Hotel Noble House HITTA HIT
KONTAKTPERSON:  Lotta Gyllensten, lotta@lottapictures.com

Göteborg
VAR: Best Western Tidbloms Hotel HITTA HIT
KONTAKTPERSON:  Jonas Berg, info@jonasberg.com

Stockholm
VAR: Hotell Kung Carl HITTA HIT
KONTAKTPERSON:  Eric Asp, eric.asp@sfoto.se

Därför arrangerar SFF fotofrukostar
För snart 10 år sedan, i samband med planering av vårt medlemsevent Norrlandsdagarna så började vi fotografer i Skellefteå att ses och äta hotellfrukost en gång i månaden. När Norrlandsdagarna var över insåg vi att vi ville fortsätta att ses. Mötet med kollegor gav oss så mycket och vi ville inte sluta där. Sedan dess har vårt lokala nätverk träffats andra torsdagen i varje månad på Best Western Malmia Hotell.

Som ny ordförande för förbundet vill jag gärna dela med mig av detta fina sätt att möta kollegor. Både få något nyttigt i magen och intressanta samtal. Därför har vi nu en deal med Best Western Hotels i Sverige och från och med 2019 så är fotograffrukostar planerade i Skellefteå, Luleå, Umeå, Stockholm, Malmö och Göteborg. Varje stad har en medlem som kontaktperson och varje hotell har sitt pris, men det är rabatterat för oss medlemmar. Ingen osa krävs, det är bara att dyka upp. Tanken är att det ska vara enkelt för förbundets medlemmar att träffas.

Vill ni mötas i din stad? Kontakta mig så tar vi det vidare, paulina.holmgren@sfoto.se.

Paulina Holmgren

ordförande SFF