Samarbete | 3 Nov 2022 | SFF

Digital presentation av nya Canon EOS R6 Mark II

Den 25 november kl. 09.00-10.00 ses vi för en digital presentation av Canons senaste lansering: EOS R6 Mark II. Läs vidare för alla fördelar med Canons hittills snabbaste avancerade fullformatskamera! 

Digital presentation av nya Canon EOS R6 Mark II

Foto: Canon Blogg

EOS R6 Mark II är Canons hittills snabbaste avancerade fullformatskamera, som utvidgar EOS R-systemet och erbjuder serietagning med upp till 40 bilder per sekund, mycket bra autofokusering i svagt ljus och inspelning av 6k RAW/4k UHD-filmer. EOS R6 Mark II är den senaste modellen i serien för alla hybridkreatörer: ribban har höjts både för stillbilder och filmsekvenser. Så här skriver fotografen Viggo Lundberg om sina erfarenheter av den nya kameran:

”40 bilder per sekund och förinspelningsvideofunktionerna är det jag gillar mest med den här kameran. Till exempel, att filma djur från ett gömsle och veta att kameran alltid är fem sekunder före mig, att den spelar in innan jag ens har tryckt på inspelningsknappen, det är revolutionerande. Eller att hålla nere exponeringsknappen i stillbildsläge och fånga den minsta rörelse i 40 RAW-bilder per sekund. Det är flow.” 

Dessutom lanserar Canon ett fast teleobjektiv, RF 135mm F1.8L IS USM, perfekt för porträttfotografering i svagt ljus, samt SPEEDLITE EL-5, en högpresterande blixt för användning vid bröllop och event. Läs mer

Den 25 november mellan 9.00-10.00 kommer Canons Anders Sävås att hålla en digital presentation av kameran för SFF-medlemmar på Teams. Fyll i din epost nedan om du vill delta.

Här kommer du till presentationen.

Den här artikeln samt den digitala presentationen är ett samarbete med Canon.